Válasszon egy erős SaaS e-Kereskedelmi platformot.

A MerchantPro segítségével integrált, teljes körű szolgáltatást és szakértői csoportot kap, amely készen áll hogy irányítsa minden lépését

e-Kereskedelem teljesítmény

A MerchantPro a ShopMania BIZ márka új identitása.

Új név tükrözi azt, ami minket a legjobban definiál: Több mint 15 éves tapasztalat az e-Kereskedelemben, az általunk garantált stabilitás és teljesítmény, az ügyfelek számára elért kivételes eredmények.

Elérhető technológia minden üzlet részére

Az online üzleti vállalkozás felépítése egyszerű, biztonságos és minimális beruházást igényel.

A MerchantPro használatával már nem kell fejlesztői csoportokat felvennie és irányítania, így vállalkozása elindításához anélkül, hogy a hardver, tárhely vagy a szoftver karbantartása miatt kellene aggódnia. Önnek lehetősége van arra, hogy a stratégiára és a növekedésre összpontosítson

Folyamatos fejlődés és stabilitás

Az online üzleti vállalkozás növekedése állandó kihívás, és ami korábban működött, előfordulhat, hogy jelenleg nem ugyanaz az eredmény legyen.

Folyamatosan bővítünk új eszközöket, amelyekhez azonnal hozzáférhet, hogy online vállalkozása növekedhessen a folyamatosan változó táj ellenére. Minden funkciónk alapos minőségbiztosítási vizsgálaton esik át, lehetővé téve stabil és hibamentes termék biztosítását.

Ügyfélszolgálati tapasztalat

Az egyik legfontosabb ok, amit ügyfeleink javasolnak nekünk, az általunk nyújtott támogatás minősége.

Nem számít, ha éppen a MerchantPro oldalán indul, vagy ha már hosszú ideje velünk van, akkor ügyfélszolgálati csapataink bármikor segítséget nyújtanak, és az üzleti céljainak megfelelő megoldásokat terveznek. Az e-Kereskedelemben élünk és lélegzünk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy értékes betekintéssel és hatékony megközelítéssel jöjjünk Ön elé.