Az összes eszköz amelyre szüksége van, egyszerű használhatóság

Fedezze fel, hogy valóban erős e-Kereskedelmi platform. Összpontosítson vállalkozására, miközben mi minden másról gondoskodunk.

Üzlet dizájntervezés
amely értékesít

Ingyenes dizájn galériánk sablonokat tartalmaz, amelyek tökéletesen optimalizáltak SEO-ra, mobilbarátok és gyors betöltési idővel rendelkeznek.

Ha érdekli egy teljesen egyedi formatervezés, akkor azt saját maga is elkészítheti, vagy hozzánk fordulhat - teljes hozzáférése van üzlete CSS-éhez és HTML-hez.

- Designok, amelyek elősegítik az értékesítést - Reagáló és mobilbarát sablonok, W3C / XHTML érvényesítve - Teljes hozzáférés a CSS és a HTML szerkesztéséhez, közvetlenül a böngészőben - Dinamikus banner rendszer - Integrált blogplatform - Intuitív CMS a tartalom jobb kezeléséhez

Vezesse
értékesítéseit és ügyfeleit

Hozzáférést kap a leghatékonyabb konverzió eszközökhöz annak érdekében, hogy növekedjen az értékesítés mennyisége és értéke.

Legyen egy látható jelenség a közösségi médiában és a keresőmotorokban, ösztönözze ügyfeleit a megrendelések végrevitelére és az elhagyatott kosarak értékesítésre fordítását.

- Komplex termékpromóciók és kedvezményes kuponok - Vevőcsoportok kedvezményes árakkal - Elhagyatott kosarak kezelése - Termékértékelések és vásárlás utáni visszajelzési rendszer - Automatikus értesítések, amikor a termékek újra raktáron vannak - CRM modul az ügyfelek könnyebb kezeléséhez - E-mail marketing alkalmazások integrációja

Kerüljön fel
a keresési eredményekben

Az üzlete SEO-barát architektúrán alapszik, így a lehető legmagasabb pozícióban jelenik meg a keresőmotor találati oldalain.

Azok az ügyfelek, akik elérték az első eredményeket, bizonyítékul szolgálnak az általuk generált napi eladások során.

- Fejlett helyszíni optimalizálás, folyamatosan tervezve és frissítve SEO szakértők által - Személyesíthető barátságos URL-ek - XML webhelytérképek automatikus létrehozása és benyújtása a keresőmotorok számára - Nagy teljesítményű szerverekkel tárolt fájlok a gyors betöltési idő érdekében - 301 átirányítás és 404 oldal automatikus generálása - Tiszta és egyszerű HTML-kód, W3C érvényesítés - SSL beállítás

Megbízható tárolás
költség nélkül

A betöltési sebesség elengedhetetlen a keresőmotor eredményeinek magas rangsorolásához és a megnövekedett konverziós arányokhoz. Ugyanúgy, mint a bolt kezelésének sebessége.

A MerchantPro Cloud e-Kereskedelem rendszere mindig készen áll arra, hogy hatékonyan támogassa a növekvő számú ügyfelet, megrendelést, forgalmat és egyre bővülő termékkatalógust.

A forgalom mennyiségétől függetlenül ingyenes tárhelyet kap nagy teljesítményű szervereken, és e-mail fiókjait erőfeszítések nélkül létre hozhatja és kezelheti.

Értékesítsen egyszerűen
bármilyen terméket

A(z) MerchantPro szolgáltatással teljes mértékben felkészült arra, hogy néhány perc alatt online értékesítse termékeit.

A termék konfigurációjától függetlenül, állítsa be és kezelje termékkatalógusát egyszerűen.

- Automatizált és ütemezett termékimport, szinkronizálja a katalógust a beszállítókkal - Fejlett leltár és készletgazdálkodás - Előre meghatározott vagy teljesen személyesített termék-export - A termékcímkék automatikus létrehozása beolvasható kódokkal - További mezők rendszere a termékkatalógus kibővítéséhez - Fizikai, digitális vagy személyesíthető termékek eladása

Dolgozza fel rendeléseit
gyorsan és egyszerűen

Optimalizálja működési folyamatait és javítsa webüzlete teljesítményeit!

Dolgozza fel gyorsan a megrendeléseket, generáljon könnyedén számlákat, kezelje hatékonyan az értékesítéseket és a visszatérítéseket - mindezt egy helyen.

- Online és offline fizetési módok, beleértve az üzletben lévő fizetést is - A szállítási díjak rugalmas kezelése - Teljes funkcionalitású számviteli rendszer - Több adminos rendszer, különféle hozzáférési szintekkel és teljesítményjelentésekkel - Dinamikus rendelések és megrendelt termékek adatainak exportálása

Korlátlan lehetőségek

Ha további funkciók iránt érdeklődik, akkor a több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező e-Kereskedelem szakértőinek csapata segítséget nyújt.

- Teljes kezelhetőség az üzlet CSS és HTML felett, közvetlenül a böngészőben szerkesztés - Dedikált üzlet IP - API-k és webhookok - Egyéni formátumok az adatok exportálása - Több adminos rendszer, hozzáférési szint alapon - Könnyen elérhető integrációk a legfontosabb harmadik fél rendszerekkel

A legmegbízhatóbb
e-Kereskedelmi megoldás

Az üzlete növekedésébe fektetett idő fontos

Most már a növekedésre koncentrálhat, miközben a MerchantPro gondoskodik az összes hardverről és szoftverről, és a legstabilabb és legmegbízhatóbb Cloud eCommerce megoldást nyújtja Önnek.

- Cloud e-Kereskedelem architektúra - 100%-os skálázhatóság, az üzlet méretétől függetlenül - Teljes csalás- és hackelés elleni védelem - SPF és DKIM - Fejlett napi backup rendszer - Tárolás nagy teljesítményű szerverekre, megnövelt terjengősség - Több mint 99,9% üzemidő - 24 órás ellenőrzés