Növelje bevételeit, a leghatékonyabb alkalmazások rendelkezésére állnak, hogy segítsék üzlete fejlődését

Termék katalógus

Bővítse online termék katalógusát üzlete sajátos jellemzői alapján. Az alkalmazások ezen a felületen lehetőséget adnak digitális termékek hozzáadására (letöltések), segítenek a termék változatok egyszerűbb kezelésében és sok mást.

Digitális tartalom
Értékesítsen digitális termékeket üzletében - elektronikus könyveket, hangoskönyveket, zenét, játékokat, alkalmazásokat vagy képeket!
Rendelés személyesítés
Kezdjen értékesíteni személyesített termékeket! Ügyfelei küldhetik és feltölthetik tartalmukat közvetlenül az Ön üzletéből, amikor elhelyezik rendelésüket!
Készlet kezelés
Kezelje készletét egyszerűen! Az alkalmazás lehetőséget ad a készlet megnövelésére további mennyiségekkel minden termékre egyenként vagy tömegesen egy termék fájl segítségével.
Multi leltár
Használjon több készletet, raktárt és raktárhelyet, és optimalizálja a készletgazdálkodási folyamatokat.
Termék címkék
Az alkalmazás lehetőséget ad termék címkék generálására és nyomtatására, megjelenítve információkat mint termék név, SKU, ár, QR kód stb.
Recurring orders & subscriptions
Allow your customers to automatically make recurring purchases from your shop, via subscription

Kinézet

Kínáljon vásárlóinak valós vásárlási tapasztalatokat. A Dizájn alkalmazások segítenek a termékek bemutatásában egy meggyőzőbb módon, vagy megadják a szükséges eszközöket hogy optimizálja interakcióját üzlete látogatóival.

Legutóbb nézett termékek
Alkalmazás telepítése, és a Legutóbb megtekintett termékek modul megjelenítése üzletében
Ügyfél beszámolók
Telepítse az alkalmazást és jelenítse meg az ügyfél beszámolók modult webüzletében.
Magic zoom
Ez az alkalmazás lehetőséget ad látogatóinak, hogy fantasztikus részleteket láthassanak termékképeiről, a mutató sétáltatásával a kép felületén.
360 Slider
Hozzon létre 360 fokos kép galériát termékeinek!
Custom 404 oldal
Az alkalmazás telepítése által, a 404 - Not Found oldal kinézete követni fogja az üzlete általános kinézet jellemzőit.

Marketing

Tegyen szert nagyobb forgalomra, növelje értékesítéseit, és fordítsa ügyfeleit hűséges vásárlókra. Marketing alkalmazásaink segítségével egyszerűbb lesz hogy weblapjára visszaforduló vásárlói legyenek vagy hogy kérjen vásárlóitól véleményeket vásárlási tapasztalatukról és hogy kapjon termékeivel kapcsolatos véleményeket. Használja a megfelelő alkalmazásokat hogy emelje indexelését a kereső motorokban és hogy egyszerűen kövesse marketing teljesítményeit.

Feliratkozás a Hírlevélre
Telepítse az alkalmazást és jelenítse meg a Feliratkozás a Hírlevélre modult üzletébe.
Google Analytics
Javítsa üzlete teljesítményét, a Google Analytics statisztikák segítségével!
Kedvenc Termékek
Ajánlja fel látogatóinak a lehetőséget hogy hozzáadjanak termékeket Kedvenc listájukra!
Google Webmaster Tools
Küldje ki automatikus módon weblaptérképét a Google-ra, jobb indexálás érdekében a keresésekben!
Facebook Pixel
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy automatikusan telepítse a Facebook Pixelt a boltba
Vélemények
Ösztönözze ügyfeleit, hogy írjanak hozzászólásokat, a weblapján lévő termékekkel kapcsolatban, a MerchantPro hozzászólások alkalmazás segítségével!
MailChimp
A MailChimp segítséget nyújt az email hírlevelek tervezésében és megosztásába, a közösségi hálózatokban, és az eredményei egyszerű ellenőrzésében.
Újracélozás
A retargeting növeli az online értékesítéseit automatizálva egy személyesített kommunikációt mindegyik látogatóval az élő üzenetekben, emailben és SMSekben.
Blog
Hozzon létre egy blogot amely tökéletesen össze legyen kapcsolva üzletével!
Vásárlói Visszajelzés
Gyűjtsön az üzletét vagy termékeit illető visszajelzéseket vásárlóitól, az automatikus email rendszer alapján.
Visszatérési figyelmeztetés a készletbe
Küldjön automatikus figyelmeztetést látogatóinak, amikor a termékek újra elérhetőek a készleten.
Hűségpontok
Jutalmazza meg vásárlóit az üzletében történő vásárlásért hűségpontokkal, amelyek felhasználhatók a jövőbeli rendelési kifizetésekhez
Affiliate program
Create your own affiliate program or referral system for customers that recommend you and generate sales.

Szociális Média

Emelje webüzlete jelenlétét a szociális médiában! Ezek az alkalmazások egyszerűsítik kölcsönhatását a potenciális ügyfeleivel és zökkenőmentes integrálási lehetőséget nyújtanak üzletének a szociális média platformokkal mint a Facebook, a Twitter vagy más csatornák.

Facebook Share
A Share gomb lehetőséget ad látogatóinak tartalom megosztására saját Facebook oldalukra, és felkínálja egy további személyesített üzenet társítási lehetőségét.
Facebook Bejelentkezés
A Facebook Login lehetőséget ad látogatóinak, hogy bejelentkezzenek üzletébe, a saját Facebook fiókjukon keresztül. Ügyfelei már nem kell külön regisztrációt végezzenek üzletében.
Facebook Hozzászólások
Az alkalmazás megosztja látogatói tartalmát a Facebokon, extra láthatóságot biztosítva!
Disqus
A Disqus egy globális hozzászólási rendszer, amely felminősíti a társalgás színvonalát a weboldalakon és kapcsolatokat teremt a társalgások között az Interneten.

Fizetés

Adjon lehetőséget vásárlóinak offline és online fizetésre, biztonságosabb és kényelmesebb vásárlási tapasztalat érdekében. Több fizetési módszer hozzáadása által, építheti a vásárlók bizalmát és csökkentheti az elhagyatott kosarak számát.

Banki átutalás
Fogadja el a banki átutalással végzett fizetési módszert üzletében.
Paypal fizetési módszer
A PayPal, egy minden egyben fizetési megoldás. A PayPal lehetőséget add arra, hogy hitelkártyákat is elfogadjon, és PayPal fiókon keresztüli fizetést.
Wallet
Telepítse az alkalmazást annak érdekében, hogy engedélyezze a virtuális pénztárca funkciót üzletének vásárlói vagy társvállalat számára.
Skrill fizetési módszer
A Skrill közvetlen fizetési feldolgozás rendszer segítségével, egy széles fizetési módszer palettát élvezhet, egy egyszerű és gyors integrációval.
2Checkout fizetési mód
A 2Checkout, egy online fizetés feldolgozási szolgáltatás, amely lehetőséget ad a legfontosabb hitelkártyák, bankkártyák, PayPal és sok más elfogadására.
Mollie
A Mollie minden méretű vállalkozásnak segítséget nyújt, hogy hatékonyan értékesítsen és építsen, egy szilárd de egyszerűen használható fizetési megoldással. Kezdje el vállalkozása fejlesztését ma, megerőltető fizetések nélkül
Global Payments fizetés
Ajánlja ügyfeleinek az online fizetési lehetőséget a Global Payments megoldások használata által.
Paysera fizetési módszer
Enable online payment via Paysera in your shop.
Fizetés a CIB Bank által
Online fizetés CIB bank által - a CIB Bank által ajánlott online fizetés feldolgozó rendszer. Aktiválja az online fizetéseket üzletében egy egyszerű és biztonságos formában, a MasterCard és VISA-val.

Számlázás

Minden akkor kezdődik amikor a vásárló rendelést indít. A Számlázási alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy minden szükséges fiskális dokumentumot generáljon mint például elő-számlák, számlák vagy nyugták.

Számlázás
Generáljon számlákat és nyugtákat a számlázási alkalmazás segítségével.
Egyéni Proforma
Személyesítse az elő-számlába foglalt termék információkat és jelenítse meg a QR kódokat, a rendelései hatékonyabb kezelése érdekében.

Szállítás és visszatért termékek

A rendelés kiszállítási folyamata sosem volt egyszerűbb! A Szállítási alkalmazások lehetőséget adnak az AWB automatikus létrehozására és az importálási folyamatban, rendelések elküldésére a futárok felé és az utalványok / címkék kinyomtatására.

Helyiségek automatikus kitöltés
Aktiválja az automatikus kitöltési módot amikor az ügyfél megadja a szállítási címet üzletében
DPD
Egyszerűsítse szállításait a DPD-vel! Generálja automatikusan a szállítási dokumentumokat, és adja fel szállítási rendeléseit egy kattintással.

Ügyfélszolgálat

Nyújtson ügyfeleinek rendkívüli tapasztalatot! Lépjen kapcsolatba potenciális ügyfeleivel kereséseik közben weblapján és nyújtson valós időben chat szolgáltatást vagy ügyfélszolgálatot emailben vagy telefonon. Jobb konverzió arányokat érhet el és csökkentheti az elhagyatott kosarak számát.

Zopim Chat
Beszéljen ügyfeleivel valós időben a weblap látogatása alatt. Az élő chat a leghatékonyabb kommunikálási módszer látogatóival és hogy elkísérje a rendelés elvégzése felé.
Olark
Tárgyaljon a chat-en üzlete ügyfeleivel, látogatóival, ügyfélszolgálat érdekében.
Intercom
Csevegje valós időben üzlete látogatóival és győzze meg hogy rendeljenek.

Hosting

Vásároljon és állítson be SSL tanúsítványt üzlete domainjára. Segítséget fog nyújtani a vásárlók bizalma megnövelésében, míg vásárlói teljesen biztonságos vásárlási tapasztalatoknak örvendhetnek üzletében.

Positive SSL Tanúsítvány
Vásároljon egy 12 hónapos Positive SSL tanúsítványt üzlete domainja részére, és mutassa meg látogatóinak hogy megbízható weboldalon járnak.
Globe SSL Tanúsítvány
Vásároljon egy 12 hónapos Globe SSL tanúsítványt és állítsa be webüzlete domainjára, hogy megnövelje látogatói bizalmát webüzletébe!
Dedikált IP
Vásároljon egy 12 hónapig érvényes Dedikált IP-t webüzletének, annak érdekében, hogy megerősítse hírnevét és megnövelje üzlete teljesítményét.

Eszközök

Ez a kategória hozzáférhetőséget kínál további eszközökhöz amelyek lehetőséget adnak hogy új funkcionalitásokat hozzon üzletébe. Folyamatosan fejlesztünk új alkalmazásokat üzlete növekedése érdekében.

Feketelista
Feketelista rövid leírás
Google reCAPTCHA
Telepítse a Google reCAPTCHA alkalmazást hogy megelőzze a hamis felhasználók regisztrálását rosszindulatú automatikus szoftverek által, vagy a spam üzenetek küldését fiókja felé.
Visszatérítési Űrlap
Engedje meg, hogy vásárlói kezdeményezzék a visszatérítést, visszavonják a megrendeléseket vagy kérjenek termékcseréket.
Email Monitor
Telepítse ezt az alkalmazást hogy lássa a Bounced email üzeneteket amelyek nem lettek átadva a címzettnek.
Adatvédelem
Sütiket használunk a webhely szükséges funkcióinak biztosításához és az Ön élményének javításához. A böngészés folytatásával elfogadja Cookie-irányelveinket .