A ShopMania BIZ most MerchantPro. Új azonosságunk van, de itt vagyunk hogy támogassuk üzletét mint eddig is.

Növelje bevételeit, a leghatékonyabb alkalmazások rendelkezésére állnak, hogy segítsék üzlete fejlődését

Termék katalógus

Bővítse online termék katalógusát üzlete sajátos jellemzői alapján. Az alkalmazások ezen a felületen lehetőséget adnak digitális termékek hozzáadására (letöltések), segítenek a termék változatok egyszerűbb kezelésében és sok mást.

Kedvenc Termékek
Ajánlja fel látogatóinak a lehetőséget hogy hozzáadjanak termékeket Kedvenc listájukra!
Készlet kezelés
Kezelje készletét egyszerűen! Az alkalmazás lehetőséget ad a készlet megnövelésére további mennyiségekkel minden termékre egyenként vagy tömegesen egy termék fájl segítségével.
Rendelés személyesítés
Kezdjen értékesíteni személyesített termékeket! Ügyfelei küldhetik és feltölthetik tartalmukat közvetlenül az Ön üzletéből, amikor elhelyezik rendelésüket!
Digitális tartalom
Értékesítsen digitális termékeket üzletében - elektronikus könyveket, hangoskönyveket, zenét, játékokat, alkalmazásokat vagy képeket!
Termék címkék
Az alkalmazás lehetőséget ad termék címkék generálására és nyomtatására, megjelenítve információkat mint termék név, SKU, ár, QR kód stb.

Kinézet

Kínáljon vásárlóinak valós vásárlási tapasztalatokat. A Dizájn alkalmazások segítenek a termékek bemutatásában egy meggyőzőbb módon, vagy megadják a szükséges eszközöket hogy optimizálja interakcióját üzlete látogatóival.

360 Slider
Hozzon létre 360 fokos kép galériát termékeinek!
Magic zoom
Ez az alkalmazás lehetőséget ad látogatóinak, hogy fantasztikus részleteket láthassanak termékképeiről, a mutató sétáltatásával a kép felületén.
Custom 404 oldal
Az alkalmazás telepítése által, a 404 - Not Found oldal kinézete követni fogja az üzlete általános kinézet jellemzőit.
Legutóbb nézett termékek
Alkalmazás telepítése, és a Legutóbb megtekintett termékek modul megjelenítése üzletében
Ügyfél beszámolók
Telepítse az alkalmazást és jelenítse meg az ügyfél beszámolók modult webüzletében.

Marketing

Tegyen szert nagyobb forgalomra, növelje értékesítéseit, és fordítsa ügyfeleit hűséges vásárlókra. Marketing alkalmazásaink segítségével egyszerűbb lesz hogy weblapjára visszaforduló vásárlói legyenek vagy hogy kérjen vásárlóitól véleményeket vásárlási tapasztalatukról és hogy kapjon termékeivel kapcsolatos véleményeket. Használja a megfelelő alkalmazásokat hogy emelje indexelését a kereső motorokban és hogy egyszerűen kövesse marketing teljesítményeit.

Visszatérési figyelmeztetés a készletbe
Küldjön automatikus figyelmeztetést látogatóinak, amikor a termékek újra elérhetőek a készleten.
Újracélozás
A retargeting növeli az online értékesítéseit automatizálva egy személyesített kommunikációt mindegyik látogatóval az élő üzenetekben, emailben és SMSekben.
Facebook Pixel
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy automatikusan telepítse a Facebook Pixelt a boltba
Vásárlói Visszajelzés
Gyűjtsön az üzletét vagy termékeit illető visszajelzéseket vásárlóitól, az automatikus email rendszer alapján.
Vélemények
Ösztönözze ügyfeleit, hogy írjanak hozzászólásokat, a weblapján lévő termékekkel kapcsolatban, a MerchantPro hozzászólások alkalmazás segítségével!
Google Webmaster Tools
Küldje ki automatikus módon weblaptérképét a Google-ra, jobb indexálás érdekében a keresésekben!
Google Analytics
Javítsa üzlete teljesítményét, a Google Analytics statisztikák segítségével!
Feliratkozás a Hírlevélre
Telepítse az alkalmazást és jelenítse meg a Feliratkozás a Hírlevélre modult üzletébe.
MailChimp
A MailChimp segítséget nyújt az email hírlevelek tervezésében és megosztásába, a közösségi hálózatokban, és az eredményei egyszerű ellenőrzésében.
Blog
Hozzon létre egy blogot amely tökéletesen össze legyen kapcsolva üzletével!

Szociális Média

Emelje webüzlete jelenlétét a szociális médiában! Ezek az alkalmazások egyszerűsítik kölcsönhatását a potenciális ügyfeleivel és zökkenőmentes integrálási lehetőséget nyújtanak üzletének a szociális média platformokkal mint a Facebook, a Twitter vagy más csatornák.

Facebook Hozzászólások
Az alkalmazás megosztja látogatói tartalmát a Facebokon, extra láthatóságot biztosítva!
Disqus
A Disqus egy globális hozzászólási rendszer, amely felminősíti a társalgás színvonalát a weboldalakon és kapcsolatokat teremt a társalgások között az Interneten.
Facebook Bejelentkezés
A Facebook Login lehetőséget ad látogatóinak, hogy bejelentkezzenek üzletébe, a saját Facebook fiókjukon keresztül. Ügyfelei már nem kell külön regisztrációt végezzenek üzletében.
Facebook Share
A Share gomb lehetőséget ad látogatóinak tartalom megosztására saját Facebook oldalukra, és felkínálja egy további személyesített üzenet társítási lehetőségét.

Fizetés

Adjon lehetőséget vásárlóinak offline és online fizetésre, biztonságosabb és kényelmesebb vásárlási tapasztalat érdekében. Több fizetési módszer hozzáadása által, építheti a vásárlók bizalmát és csökkentheti az elhagyatott kosarak számát.

Banki átutalás
Fogadja el a banki átutalással végzett fizetési módszert üzletében.
Paypal fizetési módszer
A PayPal, egy minden egyben fizetési megoldás. A PayPal lehetőséget add arra, hogy hitelkártyákat is elfogadjon, és PayPal fiókon keresztüli fizetést.
Skrill fizetési módszer
A Skrill közvetlen fizetési feldolgozás rendszer segítségével, egy széles fizetési módszer palettát élvezhet, egy egyszerű és gyors integrációval.
2Checkout fizetési mód
A 2Checkout, egy online fizetés feldolgozási szolgáltatás, amely lehetőséget ad a legfontosabb hitelkártyák, bankkártyák, PayPal és sok más elfogadására.
Fizetés a CIB Bank által
Online fizetés CIB bank által - a CIB Bank által ajánlott online fizetés feldolgozó rendszer. Aktiválja az online fizetéseket üzletében egy egyszerű és biztonságos formában, a MasterCard és VISA-val.
Mollie
A Mollie minden méretű vállalkozásnak segítséget nyújt, hogy hatékonyan értékesítsen és építsen, egy szilárd de egyszerűen használható fizetési megoldással. Kezdje el vállalkozása fejlesztését ma, megerőltető fizetések nélkül

Számlázás

Minden akkor kezdődik amikor a vásárló rendelést indít. A Számlázási alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy minden szükséges fiskális dokumentumot generáljon mint például elő-számlák, számlák vagy nyugták.

Egyéni Proforma
Személyesítse az elő-számlába foglalt termék információkat és jelenítse meg a QR kódokat, a rendelései hatékonyabb kezelése érdekében.
Számlázás
Generáljon számlákat és nyugtákat a számlázási alkalmazás segítségével.

Szállítás és visszatért termékek

A rendelés kiszállítási folyamata sosem volt egyszerűbb! A Szállítási alkalmazások lehetőséget adnak az AWB automatikus létrehozására és az importálási folyamatban, rendelések elküldésére a futárok felé és az utalványok / címkék kinyomtatására.

DPD
Egyszerűsítse szállításait a DPD-vel! Generálja automatikusan a szállítási dokumentumokat, és adja fel szállítási rendeléseit egy kattintással.
Locations autocomplete
Enable the autocomplete mode when the client enters the shipping address in your shop.

Ügyfélszolgálat

Nyújtson ügyfeleinek rendkívüli tapasztalatot! Lépjen kapcsolatba potenciális ügyfeleivel kereséseik közben weblapján és nyújtson valós időben chat szolgáltatást vagy ügyfélszolgálatot emailben vagy telefonon. Jobb konverzió arányokat érhet el és csökkentheti az elhagyatott kosarak számát.

Olark
Tárgyaljon a chat-en üzlete ügyfeleivel, látogatóival, ügyfélszolgálat érdekében.
SnapEngage
Fordítsa weblapja látogatóit, hűséges vásárlókba a SnapEngage Live Chat segítségével. A leggyorsabb és legegyszerűbb live chat megoldás, amelyet használt valaha!
Zopim Chat
Beszéljen ügyfeleivel valós időben a weblap látogatása alatt. Az élő chat a leghatékonyabb kommunikálási módszer látogatóival és hogy elkísérje a rendelés elvégzése felé.
Intercom
Csevegje valós időben üzlete látogatóival és győzze meg hogy rendeljenek.

Hosting

Vásároljon és állítson be SSL tanúsítványt üzlete domainjára. Segítséget fog nyújtani a vásárlók bizalma megnövelésében, míg vásárlói teljesen biztonságos vásárlási tapasztalatoknak örvendhetnek üzletében.

Globe SSL Tanúsítvány
Vásároljon egy 12 hónapos Globe SSL tanúsítványt és állítsa be webüzlete domainjára, hogy megnövelje látogatói bizalmát webüzletébe!
Positive SSL Tanúsítvány
Vásároljon egy 12 hónapos Positive SSL tanúsítványt üzlete domainja részére, és mutassa meg látogatóinak hogy megbízható weboldalon járnak.

Eszközök

Ez a kategória hozzáférhetőséget kínál további eszközökhöz amelyek lehetőséget adnak hogy új funkcionalitásokat hozzon üzletébe. Folyamatosan fejlesztünk új alkalmazásokat üzlete növekedése érdekében.

Feketelista
Feketelista rövid leírás
Email Monitor
Telepítse ezt az alkalmazást hogy lássa a Bounced email üzeneteket amelyek nem lettek átadva a címzettnek.
Google reCAPTCHA
Telepítse a Google reCAPTCHA alkalmazást hogy megelőzze a hamis felhasználók regisztrálását rosszindulatú automatikus szoftverek által, vagy a spam üzenetek küldését fiókja felé.
Adatvédelem
Sütiket használunk a webhely szükséges funkcióinak biztosításához és az Ön élményének javításához. A böngészés folytatásával elfogadja Cookie-irányelveinket .